Services

DET VI TILBYDER

LIDT MERE OM OS OG HVAD VI LAVER

 

På værkstedet og i mit showroom

 

Vi er en lille virksomhed, og vi har valgt at forblive sådan. Vi ønsker den personlige dialog med vores kunder. Vi ønsker, at lave personlige smykker der virkelig passer til den enkelte. Derfor giver det mening for os at lave håndlavede smykker, én for én, i en tid hvor den del let kan outsources til fremmede hænder.

Det tager tid. Sådan må det være, det giver mening og betaler sig.

 

 

Det som det kræver af dig, er at vi får tid på værkstedet til at lave dit smykke færdigt.

Hvis du er på et kort visit i Pama, betyder det formentlig at vi må sende det når det er færdigt. Det er vi vant til. Langt de fleste af vores kunder bor ikke på Mallorca og vi sender løbende til det meste af verden.

Det er værd at vente på.

de rette sten og øvrige materialer til dig. Hvis jeg kan tale med dig eller en der kender dig og se nogle billeder, kan dette gøres uden at vi mødes.

Når begge parter er sikre på at vi har fundet frem til det rette, sender jeg dig et skriftligt tilbud med pris og leveringsdato. Hvis du ønsker at få smykket lavet indbetales 50% a conto og vi går i gang på værkstedet.

Så starter værkstedsarbejdet. Når smykket er færdigt (du får altid en leveringsdato ved bestilling) kontakter vi dig og vi fastsætter levering og arrangerer den sidste del af betalingen.

Vi er håndværkere

Så vi laver specialopgaver.

Vi arbejder med de teknikker der er blevet os overleveret fra generation til generation. Desuden bruger vi mere moderne teknikker, alt efter hvornår det giver bedst mening. Men vi arbejder fra bunden og derfor kan selv specielle ønsker lade sig gøre.

Det hele hænger sammen, og en del af et smykkes skønhed ligger i detaljerne og de rette materialevalg.

Gammelt til nyt

 

Måske du har nogle gamle smykker der betyder meget for dig, men som bare ikke ser ud som du ønsker og derfor får du dem ikke brugt. De kan omarbejdes og skabe den glæde de var tænkt til. Det betyder ikke noget hvilken karat du har. Vi kan konvertere det. Vi vejer det og giver dig et tilbud før vi går i gang.

Ekstra service

Vi ønsker at du skal være glad for dine smykker og at de tager sig bedst muligt ud.

Du kan derfor altid indlevere dem til rensning og til en konrtol af fatninger og låse. Skal der laves større justeringer er det med beregning, men rensning og eftersyn er altid gratis.

CARMEN EKVALL

HÅNDLAVEDE SMYKKER

 

Eget værksted i Palmas gamle bydel.

Salg fra egen kollektion, samt bestillingsopgaver.

Åbningstider

- Varierer efter årstid -

 

Efter aftale samt:

 

Tirs - Fre: 16:00 - 19:00

 

Lørdag: 11:00 - 14:00

 

Søn og man: LUKKET

Kontakt os

 

C/ Costa de Santa Creu, 8A, Palma de Mallorca, SPANIEN

Email: guldsmed@carmen-ekvall.dk

Phone: +34 681 689 666

© Copyright. All Rights Reserved.